BOSAB’da Asfaltlama Başladı
HABERLER

BOSAB’da Asfaltlama Başladı

18.08.2021

Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi’nde (BOSAB) altyapı çalışmaları kapsamında sıcak asfalt dökme çalışmalarına başlandı. Bölgede bulunan 114 fabrikanın yer aldığı BOSAB’da alt yapı yenileme çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı ve bu kapsamda cadde ve sokaklarda sıcak asfalt dökme uygulamalarına geçildi.

Amaç, Konforlu Ulaşım

BOSAB Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Akyıldız, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte fabrika yöneticileri, çalışanlar ve bölgedeki sürücülerin daha konforlu bir ulaşım sağlayacaklarını belirtti. Akyıldız, altyapı yatırımlarının büyük bir kısmının tamamlandığını ve asfaltlama çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı.

Akyıldız, "Bölgede altyapı çalışmalarını tamamlamak için yoğun bir çaba sarf ettik. Tüm cadde ve sokaklara yağmur suyu hatları çekildi, eksik kanalizasyon hatları tamamlandı ve telekom hatları yenilendi. Ayrıca, doğalgaz hattı olmayan bölgelerde de eksiklikler giderildi. Şu anda, altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt dökümü işlemlerini yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar, toplamda 15 kilometreyi kapsıyor ve hafta sonları da dahil olmak üzere kesintisiz bir şekilde devam ediyor" dedi.

Sanayicilere Özel Teşekkür

Erdoğan Akyıldız, BOSAB'ın sadece bölge ekonomisine değil, aynı zamanda şehre de önemli katkılar sağladığını belirterek, bölgedeki firmaların daha konforlu şartlarda çalışabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve altyapı çalışmalarının bu hedef doğrultusundaki önemli bir adım olduğunu ifade etti. Ayrıca, bölgedeki sanayicilere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.